Sponsors

Sponsor worden? Klik hier of mail naar sponsoring@merchtemcats.com

Hoofdsponsor

Binnenkort hier uw logo en link naar uw website? Contacteer ons voor bijkomende inlichtingen en info.

Platinum Sponsors

Gold Sponsors

Silver Sponsors

Bronze Sponsors

Uit sympathie

  • Floris Anna Rita (Luca) - Erelid

  • Fam. Hauwaerts (Jasper) - Erelid

  • Fam. Sierens (Kyra) - Erelid

  • Fam. Meganck Hugo & Daphne (Kyran) - Uit sympathie

  • Nele Vermeire Consulting Comm. V. (Leopold) - Uit sympathie

  • Fam. Plettinx (Lisa) - Uit sympathie

  • Fam. Van der Weerden (Alexander) - Uit sympathie

  • Fam. Vanlauwe (Cyriel)- Uit sympathie

Waarom met The Merchtem Cats in zee gaan?

The Merchtem Cats hebben reeds een lange weg afgelegd sinds het ontstaan in 1983. Na een stabiele periode gaat het met The Cats sinds 2000 in stijgende lijn. Niet alleen de sportieve resultaten tonen dit aan, maar vooral het aantal leden is hiervan het mooiste bewijs.

Op dit ogenblik telt de club ruim 180 leden en dit aantal neemt jaar na jaar toe. De club bereikt dus een groot publiek en is zeer bekend in de ruime omgeving. We zijn met trots de 2de grootste Belgische Baseball en Softbalclub en zelfs de grootste jeugdclub van België (cijfers 2017).

Het nieuwe sportcomplex biedt zeker en vast mogelijkheden voor de club, maar de Merchtem Cats werken verder aan enkele prestigieuze projecten. Op korte termijn betekent dit het behoud in 1ste Nationale van zowel dames als heren, maar op termijn zien we het veel groter. We lonken al stiekem naar een Europees avontuur. In navolging van een aantal andere Belgische clubs, willen ook The Merchtem Cats zich op de Europese baseballkaart zetten. Het is de bedoeling om op middenlange termijn een groot Europees tornooi naar Merchtem te halen, hetzij op nationaal- of clubniveau.

Om verder te kunnen groeien is er buiten extra materiaal en coaches echt nood aan een groter clubhuis (het huidige uit 2008 begint echt te krap te worden) en een tweede speelveld. Investeringen die de club vandaag niet kan doen zonder de financiële steun van trouwe en gulle sponsors.

The Merchtem Cats kiezen volop voor de toekomst en zijn volop in ontwikkeling. Het ideale moment dus om u te verbinden met deze ambitieuze club. Bovendien kan u ervan op aan dat uw investering niet zal gaan naar enkele duurbetaalde spelers. Alle spelers betalen hun lidgeld of ze nu jong of oud zijn, goed of slecht. Uw investering gaat dus naar de ontwikkeling van de hele club.

The Merchtem Cats willen de ‘American dream’ waarmaken in België, maar kunnen dit niet alleen. In een voorlopig nog vrij onbekende sportdiscipline kan u dus een werkelijk verschil maken. Baseball in het algemeen, en The Merchtem Cats in het bijzonder, hebben het potentieel om een groot publiek aan te spreken. Daarom loont een partnership met The Merchtem Cats zeker en vast de moeite.

Wat bieden we onze sponsors aan?

The Merchtem Cats bieden u verschillende sponsorformules aan. Op die manier kan u, samen met het bestuur van The Merchtem Cats bsc, een passend sponsorpakket samenstellen. Overeenkomsten worden opgesteld voor een periode van 1 of 2 jaar maar langer is ook mogelijk.

Te vermelden valt dat sportsponsoring fiscaal aftrekbaar is en dat alle overeenkomsten contractueel kunnen worden afgesproken met het clubbestuur.

Hieronder vindt u een aantal van de mogelijkheden, doch maatwerk is eveneens mogelijk. Daarnaast krijgt u ook iets terug voor uw steun.

Het bestuur van The Merchtem Cats bedankt u nu alvast voor uw interesse.

Spaghettizwiersponsor


Boekje - €50

- Uw logo in ons jaarboekje op 1/8 ste van de pagina

- Uw logo op de onderleggers van de Spaghettizwier


Onderleggers - € 30

- Uw logo op de onderleggers van de Spaghettizwier


Tombola - Tombolaprijs


Steunend lid – Sponsor


Erelid ( 1 jaar ) €100

-Facultatief : Uw naam “uit Sympathie” op onze TV-screen bij clubactiviteiten.

-Facultatief : Uw naam “uit Sympathie” op onze website.

- 1 drankkaart/erelidkaart van 10 consumpties


Clubkaart ( 1 jaar ) €50

-Facultatief : Uw naam “uit Sympathie” op onze TV-screen bij clubactiviteiten.

-Facultatief : Uw naam “uit Sympathie” op onze website.

Steun de Merchtem Cats door

te gebruiken voor al uw online aankopen.