The Merchtem Cats

Infield, Outfield, Garfield, Cats!

De winnende tombolanummers van de spaghettizwier staan nu in 't Boekske 2020

Sinterklaas vergeet de Merchtem Cats niet!

Sinterklaas komt eraan! Alleen komt het met de Corona-lockdown heel slecht uit: Hij moet eerst 14 dagen in quarantaine en mag dan maar 1 kindje knuffelen. Daarom heeft hij beslist om alle cadeautjes dit jaar te bestellen via www.trooper.be/merchtemcats en te laten leveren met BPost of DHL. Je moet dus geen schoentje klaarzetten, maar geef de postbode of koerier een tekening, wortel of pintje (voor na het werk).

Op www.trooper.be/nl/sint vinden jullie de winkels waar hij zijn inkopen doet en die bovendien ook nog eens de Cats steunen. Zo doet de Sint de kindjes 2x plezier: met een cadeautje EN steun aan hun geliefde soft- en baseballclub. Via Trooper krijgen wij namelijk gratis extra centen in kas door iedereen die online shopt bij Trooper-webshops, en dat zonder dat het de Sint een eurocent extra kost. Die gratis centen zijn erg welkom!

Check dus zeker www.trooper.be/nl/sint voor alle Sintdeals en deel de pagina gerust met iedereen die je kent. Zo maak je niet alleen je kinderen maar ook ons blij!

Weet je nog niet wat Trooper is? Via www.trooper.be/merchtemcats kan je ons het hele jaar door gratis steunen, simpelweg door online te shoppen bij de meer dan 600 Trooperpartnershops (waaronder Bol.com, coolblue, JBC, Torfs,…). Al die shops schenken ons gemiddeld 5% van jouw aankoopbedrag. Zelf betaal je geen rosse eurocent extra.

De Sint.


Beste sporter, trainer, clubbestuurder,

Net als de rest van de wereld wordt Vlaanderen bedreigd door een coronavirus dat al duizenden levens heeft gekost. Zonder de maatregelen van de overheid en zonder de inspanningen die we zelf hebben geleverd, zouden nog veel meer mensen gestorven zijn.

Ook de sport werd aan banden gelegd. We zitten nu in de fase waarbij het virus uitdooft, maar als we niet oppassen, dan zal het zeker opflakkeren.

Sport en beweging zijn heel belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid maar ook voor ons geestelijk en sociaal welzijn. Daarom hebben de verantwoordelijken van de sportsector er ook op aangedrongen mensen geleidelijk weer meer kansen te geven om zich sportief uit te leven. Dit proces is nu aan de gang. We hebben al meer sportieve mogelijkheden dan enkele weken geleden, gelukkig maar.

Toch moeten we er samen voor zorgen dat de sportwereld niet de aansteker van een nieuwe coronapiek wordt. Zolang er geen trefzeker medicijn of geen vaccin is tegen covid-19, zullen we dus voorzichtig moeten blijven. Daarom vragen we alle sporters en alle sportbegeleiders om de regels te volgen en niet op zoek te gaan naar achterpoortjes of trucs om die regels te omzeilen.

Hoe je ook sport, het belangrijkste is dat je thuis blijft als je mogelijke coronasymptomen hebt en dat je voor, tijdens en na het sporten anderhalve meter afstand houdt. Doe dat voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van je medesporters en alle andere mensen met wie je in contact komt.

Sporten is inderdaad belangrijk, maar niet belangrijk genoeg om mensenlevens te riskeren.


Dag na dag komt er nieuwe informatie op ons af over maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) in te dijken. Laatste nieuws in vet.

Mogen wij u verzoeken deze ten allen tijde te respecteren.

Annulatie wintertrainingen tot einde jaar. Wel remote trainingen!


Bijkomende richtlijnen m.b.t. de Corona-maatregelen vinden jullie op onze Covid-19 pagina.

Wij volgen de situatie van heel kortbij op en houden jullie verder op de hoogte via FB, mail en website.

Steun de Merchtem Cats door

te gebruiken voor al uw online aankopen.