Covid 19

Hieronder vindt u alle Covid-19 info. Meest recente info bovenaan.

Beste sporter, trainer, clubbestuurder,

Net als de rest van de wereld wordt Vlaanderen bedreigd door een coronavirus dat al duizenden levens heeft gekost. Zonder de maatregelen van de overheid en zonder de inspanningen die we zelf hebben geleverd, zouden nog veel meer mensen gestorven zijn.

Ook de sport werd aan banden gelegd. We zitten nu in de fase waarbij het virus uitdooft, maar als we niet oppassen, dan zal het zeker opflakkeren.

Sport en beweging zijn heel belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid maar ook voor ons geestelijk en sociaal welzijn. Daarom hebben de verantwoordelijken van de sportsector er ook op aangedrongen mensen geleidelijk weer meer kansen te geven om zich sportief uit te leven. Dit proces is nu aan de gang. We hebben al meer sportieve mogelijkheden dan enkele weken geleden, gelukkig maar.

Toch moeten we er samen voor zorgen dat de sportwereld niet de aansteker van een nieuwe coronapiek wordt. Zolang er geen trefzeker medicijn of geen vaccin is tegen covid-19, zullen we dus voorzichtig moeten blijven. Daarom vragen we alle sporters en alle sportbegeleiders om de regels te volgen en niet op zoek te gaan naar achterpoortjes of trucs om die regels te omzeilen.

Hoe je ook sport, het belangrijkste is dat je thuis blijft als je mogelijke coronasymptomen hebt en dat je voor, tijdens en na het sporten anderhalve meter afstand houdt. Doe dat voor je eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van je medesporters en alle andere mensen met wie je in contact komt.

Sporten is inderdaad belangrijk, maar niet belangrijk genoeg om mensenlevens te riskeren.

12 juni 2020.

19/8/2020: Nieuw circulatieplan sportcomplex Dooren vanaf 19/8/2020

Door de start van voetbal, & hockey en door de werfzone aan het tweede baseballveld, zijn we jammer genoeg genoodzaakt om nogmaals een nieuw circulatieplan uit te werken.

Hieronder de nieuwe toegangsregels naar en van het baseballdomein (ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek). Alle regels op het domein (handen wassen / ingang veld / uitgang veld / toiletten /…. ) blijven ongewijzigd en worden hierdoor niet aangeduid op dit document.

28/7/2020 : Nieuwe communicatie en circulatieplan sportcomplex Dooren vanaf 31/7/2020

200728-vernieuwde Corona regels.pdf

Communicatie Opening kantine vanaf 13 juni 2020 & opstart competitie vanaf 3 juli 2020

Opstart competitie final.pdf

Communicatie trainingen geldig vanaf 18 mei 2020

2020-05-16 Opstarten trainingen - spelers.pdf

Communicatie VBSL 13 mei 2020

COVID19 Update 7.0 VBSL.pdf
Safe @ bat Go - update 8 juni.pdf

Steun de Merchtem Cats door

te gebruiken voor al uw online aankopen.